Slutbetyg

Dags att presentera min helt subjektiva rankning av årets VM-låtar. De tankar jag redan från början hade om att placera in låtarna i ett slags betygssystem fick jag överge. I maj gick det inte riktigt att förutse vilken nivå låtarna skulle ligga på. Framför allt gick det inte att förutse mängden låtar. Så ni får alltså hålla till godo med den här efterhandskonstruktionen istället.

Den uppmärksamme märker nog att ett antal låtar fattas i nedanstående uppräkning. Dessa utgör den absoluta gräddan och kommer att presenteras på “Topp fem” imorgon. Betygsskalan talar väl för sig själv, men det kan vara relevant att nämna att låtarna inte är rankade inom varje betygssteg utan presenteras alfabetiskt. Varje länk leder till respektive låts bloggpost (eller i några fall till en samlingspost om flera låtar eller om ett album).

 

MVG (mycket trevligt)

VG (bra prylar)

G+ (stabilt)

G (okej)

G- (knappt godkända)

U (urk…)

 Liknande inlägg

 1. Välkommen
  Hej och välkommen! Det här inlägget kommer att fyllas på efter hand, och är tänkt att funka som en slags...
 2. Topp 5
  Dags nu för ögonblicket ni alla väntat på. Åtminstone sedan rankningen presenterades igår. Tillåt mig presentera toppkvintetten; VM-låtarnas VM-låtar. Håller ni...

 
3 kommentarer till “Slutbetyg”

 1. 1 Naseer

  Yoda Pops Intergalactic Superfantastic Fussball då?

  (För övrigt en härlig lista) :)

 2. 2 Mikael

  Naseer: Den dyker upp imorrn! :)

 3. 3 Nettan

  Jag fattar inte att du gett Micke Syd U =(…