Crazy Frog - We Are the ChampionsHat kan ibland vara något vackert. Det gäller särskilt det hat som en hel värld kan känna gentemot en ljusblå groda. Ursprungliga “We Are The Champions” brukade ju åtminstone tidigare liras precis när finalen avgjorts och segrarna stod där och kysste sin trofé. Då funkade väl låten. Crazy Frogs version kan dock liknas vid att fira segern med att kyssa en ollad pokal. Det vill säga inte så kul. Dylika pokaler bör man inte ta i ens med tång, och sammalunda gäller för denna låt.

 

 Liknande inlägg

 1. DJ Copycat – World Cup Crazy 2006
  En mix med det mesta av det bästa i fotbollsväg från senare år. Dryga kvarten med goa grejer som Markoolio,...
 2. Slutbetyg
  Dags att presentera min helt subjektiva rankning av årets VM-låtar. De tankar jag redan från början hade om att placera...

 
3 kommentarer till “Crazy Frog – We Are The Champions”

 1. 1 lisa

  bajsiit

 2. 2 Jonathan Pihl

  Ganska bra …

 3. 3 joakim

  hej