Eksem - Bye Bye ParaguayJag fick tips om en VM-låt av några doldisar som kallar sig Eksem. Nyfiken som jag blev så googlade jag lite, men hittade blott information om hudkrämer. Efter lite påstötningar fick jag dem att öppna sig något. De får tala för sig själva:

“Eksem är samlingsnamnet för en brokig samling göteborgska fotbollsälskare som föredrar att skrapa fram egna mästerskapslåtar istället för att vara i händerna på rockvalrossar som Staffan Hellstrand eller Tomas Ledin. Till EM 2004 blev resultatet den fläskpunkiga ‘In i kaklet’ och nu kommer uppföljaren ‘Bye Bye Paraguay’. Eksem skyr rampljuset, håller en låg profil och låter fotbollskörerna tala.”

Eksem har fattat vad det handlar om. En skön låt med attityd som klart placerar sig i ligans övre halva. Ladda hem “Bye Bye Paraguay”.

 Liknande inlägg

 1. Slutbetyg
  Dags att presentera min helt subjektiva rankning av årets VM-låtar. De tankar jag redan från början hade om att placera...
 2. Engelska Parken Project – Nästan som Brassarna (m.fl.)
  Någon eller några som kallar sig Engelska Parken Project har tagit på sig det imponerande uppdraget att skriva en VM-låt...
 3. Världslaget
  VM-låtar 2006 presenterar nu sitt eget världslag. Elva käcka gossar från start och en liten klunga på bänken. Det är dock inte deras...
 4. Tyskarna från Lund – Global Fussball 06
  Precis som Ledin så dammar Tyskarna från Lund av en gammal låt till VM. Men till skillnad från Ledin så är...

 
8 kommentarer till “Eksem – Bye Bye Paraguay”

 1. 1 Max Power

  Eksem.. Det är ett bra namn det.. haha! Kom och tänka på det, Varför kommenterar folk din blogg så dåligt, när du har tusentals besökare varje dag..? Hmm.. Simma lugn!

 2. 2 Mikael

  Hehe, folk är väl blyga helt enkelt. Eller så sammanfattar jag låtarna så bra så att ingen har något behov att säga mer. =)

  / VML-2006

 3. 3 Nettan

  Hehe, väl talat Mikael!!!

 4. 4 Max Power

  Svar på tal kallar man väl det! ;)

 5. 5 lexxus

  Stämmer att det är för dåligt med kommentarer. Mer av den varan alla svennar.

  Di dära Eksem har gjort en rätt stabil låt.

 6. 6 Dnorup

  Jävlar vilken underbar låt! Det här skulle funka bra mycket bättre än Ledin. Även på listorna. Fast det är klart, lite Ledin låter det allt…

 7. 7 Snoepo

  Jodå, visst låter det bra. Men att det låter Ledin….nej jag vet inte. Mer Uggla då kanske.

 8. 8 francisco

  hola que onda, la verdad no entiendo que dice las letras me podrían traducir y decirme que idioma es les agradecería que me respondan, saludos….