Dags för ännu ett land som det inte gick så bra för i VM, nämligen Polen. Queens kallar sig dessa tre välsvarvade polskor som gjorde sitt bästa för att sjunga Polens landslag till stordåd. På sin hemsida presenterar sig töserna mer ingående (för muspekaren över dem så ska du få höra!). ”Polska Gra” låter som nånting folk greppade mentometerknapparna till under någon bortglömd sommar i mitten på 90-talet. Lite fiffigt dock att man gjort en passning till det där välkända gamla bandet som nästan heter likadant som Queens.

Titta på videon här.

Här kan du hänga med i texten. (Polska verkar vara ett knepigt språk.)

 Liknande inlägg

  1. Slutbetyg
    Dags att presentera min helt subjektiva rankning av årets VM-låtar. De tankar jag redan från början hade om att placera...

 
2 kommentarer till “Queens – Polska Gra”

  1. 1 Bröderna Katz

    Wow vilket underbart vackert gult kort som visas upp i slutet av låten!

  2. 2 Sista resan

    Smaklöst är ORDET!