Vår egen Arash har gjort en väldigt trevlig VM-låt som påminner lite om “Carnaval de Paris” av Dario G från 1998. Tyvärr spricker min teori om “bra VM-låt = bra VM-insats” lite i och med detta. Ty detta är en jäkligt stabil låt, medan Irans VM-insats inte var lika stabil. Några som heller inte är speciellt stabila är Irans regering, som hindrade Arash från att framföra låten i halvtid under en av Irans VM-matcher. Enligt bloggen Demokrati för Iran kan det bero på att texten omnämner två gamla persiska nationalhjältar. Mina kunskaper i persiska är dessvärre ganska rostiga, men alla texter som retar upp makthavare gillar jag lite extra. Devisen för denna blogg är att fotboll och musik hör ihop. Och då och då ska det även finnas rum för politiken.

Ladda hem låten här. (zip-fil)

Titta på videon till låten här.

 Liknande inlägg

 1. Slutbetyg
  Dags att presentera min helt subjektiva rankning av årets VM-låtar. De tankar jag redan från början hade om att placera...

 
12 kommentarer till “Arash – Iran Iran”

 1. 1 Angel

  Vad tufft den har jag inte hört

 2. 2 arash

  hahahahahahbläget

 3. 3 rojbin bulut

  hej arash du äger på att sjunga

  har du msn om du har så adda mig jag heter [email protected]

 4. 4 Sara

  Arash e fantastisk. Texten e riktigt genomtänkt plus att de e en riktig bra låt. ARASH NR 1

 5. 5 samme

  shoo hur e det iran van inte de var dåligttttt

 6. 6 Marina

  Älskar Arash

 7. 7 katarina

  arash du äger älskar arash

 8. 8 Sasha

  Arash New song is with Shaggy, called Donya. Its the best song Arash ever done, Check it out

 9. 9 Anousheh

  bajs på terrorregimen i iran. demokrati ska det vara!
  snart kastar ja ut de där tjuvarna som snott makten…ja ska bara
  komma på ett bra sätt innan :D

 10. 10 yasr

  hej san förlot jag kan lite svinska

 11. 11 ZAHRA

  hej.min son är 6 år och hans dröm är att en gång prata med dig.

  tack

 12. 12 ZAHRA

  Hej

  Min son är 6år och hans dröm är att prata med dig någon gång.

  tack