Sportmusik

För den som händelsevis saknar mina orättvisa och subjektiva bedömningar av VM-låtar kan jag tipsa om fortsättningen på detta mitt livsverk, nämligen min nya blogg Sportmusik. Tanken är, som namnet antyder, att skriva om sportlåtar i allmänhet och att göra det utifrån vidast tänkbara definition av ordet. Minsta lilla sportanknytning så hör låten hemma på Sportmusik, och därmed basta. Jag fäller hellre än friar! Med anledning av friidrotts-EM har jag redan mjukstartat lite grann med några friidrottsrelaterade låtar. Vi hörs!

Sportmusik

 Liknande inlägg

  1. Inga liknande inlägg

 
3 kommentarer till “Sportmusik”

  1. 1 Anders

    Jag har hört låten i original, den är nästan både dålig & bra i originalet, men i CRAZY FROG`s version så e den bäst!

  2. 2 Moa

    good

  3. 3 greger

    tff