POST - Play, puppets playPOST beskriver  sin musik  som “depraverad garageschlager”, vilket känns som en mer träffande beskrivning än någon som min hobbykritikerhjärna någonsin skulle kunna hitta på. 

För att en VM-låt ska kännas relevant även när kamerorna riktats bort från arenorna krävs såklart stark melodi, skickliga musiker/sångare och sist men inte minst: text med begränsad fotbollsanknytning. “Play, puppets play” plockar, tillsammans med några få andra i årets VM-låtutbud, dessa kriterier klockrent. Slaget om att bli årets sommarhit är förlorat, men den här låten klarar sig bra utan VM och kommer göra sig fint på sommarens alternativa dansgolv ifall jag får bestämma.

Detta är för övrigt den näst sista låten vi lyssnar på här på VM-låtar. Imorgon, finaldagen, blir det soft fotbollsreggae. Sen blir det lite sammanfattande tankar, listor och spaningar och därefter ett tårögt farväl.

“Play, puppets play” laddar man hem från POSTs hemsida.

 Liknande inlägg

  1. Slutbetyg
    Dags att presentera min helt subjektiva rankning av årets VM-låtar. De tankar jag redan från början hade om att placera...
  2. Engelska Parken Project – Nästan som Brassarna (m.fl.)
    Någon eller några som kallar sig Engelska Parken Project har tagit på sig det imponerande uppdraget att skriva en VM-låt...

 
0 kommentarer till “POST – Play, puppets play”

  1. Inga kommentarer