Jag hade ingen aning om vem denne Ola var, men antog helt sonika att det rörde sig om någon slags Fame Factory- eller Idol-gestalt. Det visade sig vara en bra gissning. När jag hör den här låten så börjar jag nästan ångra att jag gav Ledin en nolla, eftersom Olas låt faktiskt är ännu sämre. Det rör sig om sunkig RnB av absolut sämsta sort. Kan inte fatta att det ska vara så jäkla svårt att göra en VM-låt!

Man kan höra ca 30 sekunder av låten hos Sportbladet.

 Liknande inlägg

 1. Girls of Sweden – Swedish Fans
  Herrtidningen Slitz har satt ihop några välopererade tjejer till gruppen Girls of Sweden (som fyndigt nog fått förkortningen GOS). Man...
 2. Slutbetyg
  Dags att presentera min helt subjektiva rankning av årets VM-låtar. De tankar jag redan från början hade om att placera...

 
15 kommentarer till “Ola – Go Go Sweden”

 1. 1 Nettan

  Haha, så självsäker! Upp till bevis Landsfadern och posta in NFCs låt =)! Fansen (fanet) väntar med spänning!!!

 2. 2 Sofia

  Den är BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST !!! OLA ÄGER ALLLT

 3. 3 Mikael

  Han verkade ju hyfsad på att SPELA fotboll åtminstone, att döma av gårdagens jippomatch. Han kunde kanske hålla sig till det då tycker man.

  /VML 2006

 4. 4 Emma

  Kan inte fatta hur man kan tycka att olas låt suger. I sånna falla har ni inte lyssnat på den eller är ni döva, och alla som inte sett ola spela fotboll kanske inte vet att han är grym på både fotboll & sjunga + att han ka skriva låtar. Försök själva med att va proffsig på både fotboll och musik. Det är inte många som klarar det.Å ni som kanske inte vet hr ola släppt ett album som heter “Given to fly” och alla låtar har högsta betyg. Han ska snart ut på sommar turne, han är med i varenda tidning och radio m.m. Han kan allt. Han har allt. Försök att slå det om ni kan.

  PS: besök Olas hemsida http://www.ola.cd (om du int har en egen sida villket jag inte tror. HAHA)

 5. 5 Emma

  Ola är gudarnas gud. Håller absolut med “Emma” Han är nästan lika poppis som Darin. Han kommer iallafall bli. Och om alla skulle hata honom vikket de flesta inte gör så skulle han inte fått va me på allt i tidningar m.m

  Bye Från Anna

 6. 6 Nettan

  Eftersom jag vet vad Mikael tycker om TV4 så undrar jag bara hur du vet att han kan spela fotboll?! Men det är klart… när det är FOTBOLL på TV så kanske det är skitsamma vilken kanal det går på ;-) ?!

 7. 7 Emma

  Håller med Anna. Jag tycker inte om Darin men det är jävligt osjysst att lämmna sina svenksa fans bara för att göra karriär utomlands. Det är LÅGT!

 8. 8 Hanna

  Ola har helt klart gjort den Bästa låten.. Det är ju den enda som faktiskt handlar om hela laget samtidigt… Räcker ju med titeln, Ledins låt är gammal och Elias feat. Frans låt handlar bara om Zlatan. Ola är bäst och kommer alltid var.. ;) Fakta..

 9. 9 Rozhin

  Jag ÄLSKARRRRR Ola Och hans underbara låtar han sjunger helt klart in i mitt hjärta! Jag har mycket kärlek till den sötaset och snyggaste ola svensson! Underbart …!!!

 10. 10 Emma

  Håller med er Hanna & Rozhin. Ville bara säga det

 11. 11 Maria

  Olas låt är faktiskt riktigt bra!

 12. 12 Hanna

  Ola är bara bäst! så det så! “Go go sweden” borde varit den officiella vm låten. Ledins låt är ju trist..

 13. 13 erica

  Ola’s låt ‘Go Go Sweden’ är jävligt grym, håller med om att den borde varit den officiella VM-låten!

 14. 14 balladkungen

  Jag älskar ola mest av allt i hela världen,man stör sig på såna typer som stör sig på honom… kan ni inte bara fatta att han är bäst och att hans röst är fantastisk!!!! ni hade absolut inte gjort det bättre själva! Och ledin är ju gammal och ola är liksom världens underbaraste person!

 15. 15 balladkungen

  Ja,den äger!!!!! den borde verkligen blivit den offeciella låten