Bloggen har nu legat uppe i en vecka och gensvaret och intresset har varit större än jag nånsin kunde ana. Jag tolkar detta som att min tes att fotboll och musik hör ihop stämmer. Det här är allvar! Detta är de låtar som ska inspirera vårt landslag i sitt guldgrävande! Då funkar det inte att t.ex. gäspa ihop en remake av en låt från 1983. Tror någon på fullaste allvar att bronset kunnat bärgas i USA ’94 till tonerna av Idol-Olas vederstyggliga fanskap till låt?

Men allt är inte elände. Frans och Andra Generationen är friska fläktar i VM-låtutbudet. Något som är ännu roligare är att folk nu börjat tipsa om sina egna VM-låtar. De kommer att presenteras här på bloggen med start om några dagar. Jag uppmuntrar alla som sitter på egna låtar att inte vara blyga utan dela med sig av dem till svenska folket. Mailadressen är fortfarande [email protected]. Skulle det komma in tillräckligt många kanske det skulle kunna vara läge för en omröstning för att kora folkets favorit.

Nu finns det förresten en sån här cool liten ”knapp” att använda om man vill länka hit:

Knapp

Spara bilden och lägg upp den på din sajt eller blogg. (Länka helst inte direkt till bilden ovan.) Tyvärr är det omöjligt att lägga upp kodsnuttar så att de visas som de ska, så jag hoppas att folk vet hur man gör. 

Tack och hej för denna gång!

 Liknande inlägg

 1. Välkommen
  Välkommen till denna VM-låtkavalkad! Såhär med mindre än en månad kvar till VM börjar det bli dags att höja stämningen genom att...
 2. P2P Boyz – Gilla VM
  Inte mycket att hänga i julgranen precis. Entonigt, tråkigt och med ett väldigt selektivt urval när det gäller omnämnda spelare...
 3. Fanclub – Henrik Larsson
  Henke tar upp kampen med Zlatan när det gäller personliga hyllningslåtar. Än har han dock en bit kvar, både i...
 4. Hemma bäst
  Nu är jag hemma från min veckolånga tripp till Dortmund och Berlin. Det var en bra resa. Det enda smolket...
 5. Engelska Parken Project – Nästan som Brassarna (m.fl.)
  Någon eller några som kallar sig Engelska Parken Project har tagit på sig det imponerande uppdraget att skriva en VM-låt...

 
0 kommentarer till “Kommentarer till inledningen av matchen”

 1. Inga kommentarer