Hemma bäst

Nu är jag hemma från min veckolånga tripp till Dortmund och Berlin. Det var en bra resa. Det enda smolket i glädjebägaren (förutom T&T) var väl att jag inte fick till en dejt med Mikeyla. Men man kan inte få allt här i världen. Eftersom gulddrömmen trots det inledande debacklet fortfarande lever och VM-låtarna fortsätter att strömma in så är det väl bara att fortsätta ända in i kaklet. Jag vill uppmuntra alla att skriva kommentarer till mina inlägg. Även om det kanske verkar så ibland så vet jag inte allting bäst. Synpunkter från andra förbättrar bloggen och gör både mig och alla andra klokare.

Vid min hemkomst märkte jag att bloggen blivit omnämnd i Sydsvenskans kulturdel. En annan stabil artikel finns att läsa i Gefle Dagblad. Känns kul att uppmärksamheten fortsätter. Till sist vill jag tacka Dynamit-Per och Popkompis för välvilliga omdömen om NFC:s VM-låt. Det kändes bra som salva efter T&T-fiaskot. Den förstnämnde har också en hel del balla tankar om VM-låtfenomenet som jag helt klart rekommenderar för läsning.

 Liknande inlägg

  1. Sportmusik
    För den som händelsevis saknar mina orättvisa och subjektiva bedömningar av VM-låtar kan jag tipsa om fortsättningen på detta mitt livsverk,...

 
1 kommentar till “Hemma bäst”

  1. 1 Dynamit-Per

    Tja! Tack för en bra blogg, för berömmet och för länken. Kul att du gillade det jag skrev. Heja Sverige imorgon!