NFC - Jawohl Spela BollDet sägs att musikkritiker är misslyckade musiker. Nu får ni chansen att avgöra om det är sant, för denna VM-låt medverkar jag nämligen själv i. Micke Syd och andra som jag sågat får en chans att ge igen. Det bjuder jag på.

Om man undrar vad NFC står för så kan man få allehanda svar. Vissa skulle säga att det står för NollFyra Crew. Andra svarar “No fucking clue!”. En tredje teori är att det står för National Football Conference. Vi låter er sjäva avgöra vad NFC innebär för just er. Vi är inte nya i gamet. Redan 2004 hyllade vi Zlatan i EM-låten “Dra han! Sätt han! Zlatan!”, som mot all logik blev spelad i P3, finsk radio och på portugisiska uteställen.

Låten bygger på military-rytmen och texten är skriven av undertecknad och MC Papa, samt inspelad i DJ Ponys vardagsrum. Avslutningsvis ska sägas att låten är omastrad. Ni får ha överssende med det. Vår producent hade viktigare saker för sig.

Låten laddar man hem från www.nollfyracrew.tk.

 Liknande inlägg

 1. Hemma bäst
  Nu är jag hemma från min veckolånga tripp till Dortmund och Berlin. Det var en bra resa. Det enda smolket...
 2. VM-låt-tävling
  Morgonpasset i P3 har utlyst en tävling där det gäller att komma med den coolaste VM-låten. Det finns vissa regler...
 3. Fotbollslåtar vi minns
  Svenska  [EM 2004] Markoolio - In med bollen [Ladda hem] [EM 2004] NollFyra Crew - Dra han! Sätt han! Zlatan! [Ladda hem...

 
2 kommentarer till “NFC – Jawohl Spela Boll (demo)”

 1. 1 Nettan

  Det blev en femma ändå =)!

 2. 2 No Name thanks

  Blää var kass ursäkta men detta var dåligt