Winn Der Pokal

Ännu en tävling för den kreative! Tyskarna från Lund bjuder in alla att remixa deras nygamla VM-låt “Global Fussball 06″. Ballast remix kommer att publiceras på Tyskarnas hemsida med flera ställen. All information och nödvändiga ljudfiler etc. finns att hämta på http://winnderpokal.subspace.se.

Den som vill delta får skynda sig, eftersom deadline för att skicka in sina remixer är i morgon, den 15 maj. Vinnaren tillkännages den 30 maj.

 Liknande inlägg

  1. Crazy Frog – We Are The Champions
    Hat kan ibland vara något vackert. Det gäller särskilt det hat som en hel värld kan känna gentemot en ljusblå...

 
1 kommentar till “Winn Der Pokal”

  1. 1 Patrik

    Vad ska man säga? De är helt galna di därade lunnaborna… Hade faktiskt äran och glädjen av att ha Fredrik Ljungberg som lärare i 4 veckot. Time of my life då eller :P Jaja ha det fint! GLOBAL FUSSBALL!!!